Background Image

Opnieuw het wiel uitvinden? Zonde van de tijd!

Maak gebruik van onze kennis

Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van marketing. Zonde om daar niets mee te doen, vinden we zelf. Daarom is het mogelijk om met ons rond de tafel te gaan als je er niet uitkomt met jouw marketingplannen.

Praktisch en pragmatisch

Heb je een leuk idee, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Laten we er eens samen voor gaan zitten. Bij That’s Marketing! kan je uitgaan van een praktische en pragmatische oplossing: plannen globaal opzetten, om vervolgens snel van start te gaan met het testen en meten. Besteed jouw tijd nuttig!

Voorbeelden

Wij zijn breed inzetbaar en voor van alles te benaderen. Zo denken we mee over het optimaliseren van jouw website, maar leren we je ook hoe je een presentatie geeft over online marketing bijvoorbeeld.

Trots zijn wij op het bedenken van een uniek concept in samenwerking met Gemeente Den Haag: Smart Shopping. Daarmee hebben we lokale detaillisten geholpen door hen gebruik te laten maken van verschillende offline en online marketingmiddelen in combinatie met gerichte trainingen.

Kortom: bel gewoon eens vrijblijvend en leg ons jouw vraagstuk voor!image

Nieuwsbrief ontvangen?

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, de agenda van de Kennissessies en meer! Schrijf je direct in: