Background Image

Wij raken nooit uitgeleerd, jij?

Inspirerende kennissessies

We hebben een geweldige trainingsruimte in een van de mooiste panden van Den Haag én we hebben een groot netwerk, bestaande uit uiteenlopende specialisten. Combineer die twee met elkaar en voilà: elke donderdag heb je een inspirerende kennissessie!

Marketinggericht

De onderwerpen tijdens deze sessies lopen uiteen, maar zijn altijd marketing gerelateerd. In onze gezellige trainingsruimte laten we jou zien hoe leuk en effectief het kan zijn om zelf aan de slag te gaan met marketing. Bovendien ontmoet je er allemaal leuke ondernemers… twee vliegen in één klap!

En die schoenmaker dan?

We hebben het al eerder gezegd: schoenmaker, blijf bij je leest. Daarom worden niet alle sessies door onze interne specialisten gehouden, maar schakelen we ook externe professionals in. En met professionals, bedoelen we ook professionals. Deskundige mensen met aantoonbare ervaring. Dan ben jij ervan verzekerd dat je up-to-date weer naar huis gaat!

image

Nieuwsbrief ontvangen?

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, de agenda van de Kennissessies en meer! Schrijf je direct in: