Background Image

Think different, be better! That's Marketing!

Wie zijn wij

Een klein en lokaal marketingbedrijf in het prachtige Den Haag. En dan niet zo één waarvan er 13 in een dozijn gaan, want wij onderscheiden ons door ons te richten op alleen dat waar we goed in zijn. Want online marketing is bijna dagelijks aan verandering onderhevig, dus moet je continu op de hoogte blijven van alle updates, wil je klanten van een goed advies of product willen voorzien. En dat gaat niet, als je tientallen disciplines wilt beheren. Zo realistisch zijn wij.

Kwaliteit!

Ja, dat beladen woord ja. Toch hechten we daar écht waarde aan. Niet voor niets hebben we meerdere softwareproducten speciaal laten ontwerpen en vervaardigen voor That’s Marketing!. Dan weten we ten minste zeker dat die software doet en kan, wat wij willen. En daar profiteer jij dan weer van!

Op z’n Haags

We zijn direct en zeggen waar het op staat. Daar ben jij alleen maar mee geholpen. Ook zijn we goudeerlijk. Denken we dat een van onze producten toch niet de beste oplossing is voor jou? Dan komen we daar gewoon voor uit. Kennismaken met onze pragmatische manier van werken? Kom gewoon eens langs op onze mooie locatie in Den Haag!

Onze werkplek

Om jou in alle gemak te vertellen over onze producten en diensten, kunnen we het beste op een rustige plek afspreken. De uitgelezen locatie daarvoor is ons kantoor! We beschikken over een fijne werkplek, inclusief trainingsruimte, beamer en lcd-scherm. De perfecte locatie om nader kennis te maken!


Toch liever op jouw eigen werkplek of andere locatie afspreken? No problem. Springen we gewoon in de auto. Zorg jij voor koffie? Dan bereiden wij een presentatie voor!

Even voorstellen

Kevin Schuyffel

directeur / eigenaar

_

Renate

support

Wat zeggen onze klanten
 • Afgelopen week heb ik samen met Kevin gewerkt om zijn videocursus af te ronden met een Social Media Workshop. Het is prima samenwerken met Kevin, vooral dat hij snel kan schakelen in zijn zakelijke omgeving. Kevin weet precies wat hij wil, kan zeer makkelijk aangeven wat hij wil en hoe hij dat voor zich ziet.

 • Kevin heeft een brede blik op online marketing en webontwikkeling. Hij verplaatst zich feilloos in de situatie van de klant en adviseert op strategisch niveau. Voor UTS Van der Geest verhuizingen heeft Kevin een bedrijfsvideo gemaakt. Kevin schakelt snel, communiceert helder en levert op korte termijn maatwerk af.

  Bart Kranendonk
  UTS
 • Goed gesprek gehad met Kevin over mijn nieuwe businessplan. Kevin heeft de energie en het enthousiasme van een jonge ondernemer en kan goed conceptueel meedenken binnen de oneindige mogelijkheden van online marketing. We hebben ruim anderhalf uur, aaneengesloten gesproken over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Prettig om op die vrijblijvende manier met elkaar te sparren.

  Barry van de Wall
  Wallhalla events
 • Kevin is well organised and truly helpful. He gave me some good advise about my website / webshop, marketing and my target group. Our meeting was of greet help for me.

 • De samenwerking met Kevin vind ik bijzonder prettig om de volgende redenen:
  Flexibel bij het opnemen van een filmpje
  Geduldig bij het uitleggen hoe het systeem werkt
  Creatieve ideeën als het gaat om marketingacties (zowel over email, als over WordPress-websites)
  Goed bereikbaar

 • Ik ben met Kevin in contact gekomen om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Email-marketing voor mijn bedrijf. Hij kan daar veel en enthousiast over vertellen en is erg thuis in die wereld. Ik heb een abonnement genomen op het systeem That’s mail, dat erg prettig en functioneel voor mijn doelen is. De backup is fantastisch.

 • Kevin is een proactieve ondernemer die je graag helpt optimaal van zijn dienstverlening te profiteren. Ben ook erg tevreden over That’s Mail. Een eenvoudig te beheren programma

  Rein Korthals Altes
  Business Open
 • Kevin heb ik leren kennen als een zeer deskundig persoon op het gebied van online marketing. Middels een goed begrijpende presentatie wordt er duidelijk gemaakt dat een bedrijf meer uit zijn business haalt zolang de juiste manier van online marketing wordt toegepast. Ik ben klant geworden van That’s Mail omdat ik 100% geloof is deze wijze van marketing, tegen een zeer goed tarief.

  Ymte Hoeksma
  ymte LED
 • Kevin Schuyffel is een gedreven jonge ondernemer die op integere wijze kwaliteit levert en voor vernieuwing zorgt. Is van grote waarde voor het smart shoppen in Den Haag.

  Leo Grunberg
  Plan 22
 • Ik heb Kevin leren kennen als een zeer creatieve geest met een sterk zakelijk inzicht en altijd openstaand voor vernieuwingen. Continue bezig met zelfreflectie en op zoek naar uitdagingen. Kevin heeft een zeer klantgerichte opstelling en is goed in staat te analyseren wat er speelt in de markt. Ik heb Kevin ervaren als een zeer prettig mens.

  Ernst Pietersen
  Indeboks
 • Ik heb in de voorbereiding voor de start van mijn onderneming kunnen sparren met Kevin. Hij heeft frisse en heldere ideeën en zegt waar het op staat zonder dat hij daarmee afbreuk doet aan integriteit of kwaliteit. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken, hij heeft de relatie voorop staan en denkt met je mee.

  Funs Lodewick
image

Nieuwsbrief ontvangen?

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, de agenda van de Kennissessies en meer! Schrijf je direct in: