Background Image


WIJ VEROVEREN NEDERLAND, DOE JE MEE?


That’s Marketing! heeft een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren. En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nodig!

Iets voor jou? Dan kom ik graag eens op de koffie!


Creëer jouw eigen stabiele inkomstenflow met:

Een betrouwbaar product

Het systeem zorgt ervoor dat 'onze klanten' het maximale uit hun nieuwsbrieven kunnen halen. Ze kunnen op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven en campagnes ontwerpen, schrijven en verzenden.

Geen moeilijke editors met HTML-codes (kan wel), maar voor iedereen makkelijk te begrijpen en gebruiken systeem en wij zorgen voor de rest!Een bewezen succesvol concept

Wij zijn binnen 3 jaar tijd enorm gegroeid in het aantal klanten. Dat kan jij ook! Met het juiste systeem en de juiste begeleiding!

We hebben een slim businessmodel opgezet, waar je elke maand geniet van een stabiele inkomstencontinuiteit. Trust us, you're gonna love it!


Een overzichtelijke investering

Partners kunnen instappen tegen een heldere maandelijkse fee. Geen hoge instapkosten of percentages per geworven klant. Wij houden van win-win samenwerkingen.

Als je marketing jou niet boeit en je het niet warm krijgt van een vast maandinkomen, moet je het misschien niet doen. Wij kunnen je een hoop leren, maar je moet het wel leuk vinden!Professionele begeleiding

Elke nieuwe partner krijgt 16 uur intensieve training in de eerste 3 maanden. We leren je alles over :

- Het systeem, hoe werkt het?
- Het plan, hoe gaan we het aanpakken?
- Sales, wat is jouw pitch en hoe voer je het verkoopgesprek?
- Klantmanagement, hoe zorg je voor tevreden klanten?Wil je meer weten?Kevin houdt van statistieken en feiten en legt jou graag uit, waarom jij als partner deze kans moet grijpen!

Bel hem op 070 - 221 11 11 of mail hem op kevin@thatsmarketing.nl!
Naam * Email * Telefoonnummer Bericht *  
image

Nieuwsbrief ontvangen?

Zelf versturen we natuurlijk ook nieuwsbrieven. Hartstikke leuk met het laatste nieuws, de agenda van de Kennissessies en meer! Schrijf je direct in: